maanantai 21. huhtikuuta 2014

Päästäinen eiku...

Tästä se päivä lähtee. Hevosten aamuruuat valmiina tarjoiltavaksi.

Ljúfur kipittikin jo kovaa kyytiä vastaan, kun kuuli "kuppien" kolinan. Namia.

Limppua niin vielä väsytti, ettei se mitenkään jaksanut nousta ihan vielä..

..joten Limpulle tarjoiltiin aamiainen vuoteeseen.

Vielä vesiastioiden täyttö ja aamukahville.

Aamupalan jälkeen hengailtiin hetki, kunnes lähdettiin Noahin kanssa pitkähkölle pyörälenkille. Haettiin auto korjaamolta liki kymmenen kilometrin päästä.

Keli oli kohtuullisen komia, muttei vielä aamu kymmenen aikaan liian lämmin pyöräilyyn. Pihakoivu komeasti kukassa, niisk...

Kun auto sitten oli kotona, lähdinkin saman tien heinänhakureissulle. Joo, kätevämpää olisi jos olisi kärry, mutta kun ei ole. Lainakärrykin muutti omistajansa mukana pohjoiseen. Oma etsinnässä kyllä, vaan näin nyt mennään toistaiseksi.

Diiva otti aurinkoa sillä aikaa, kun kannoin heinät varastoon ja siivosin auton. Tuleepahan sekin tehtyä pakostikin säännöllisesti, kun sillä noita heiniä on nyt haettava.

Pienen lepo- ja ruokailuhetken jälkeen lähdettiin heittämään pieni lenkki. Täytyyhän mummokoirienkin päästä tuulettumaan.

Kevätkukat on niin parhaita, varsinkin juuri sinivuokot.

Ja ruohokin alkaa jo vihertää. Muutamassa päivässä on tullut jo paikoitellen paljonkin kasvustoa. Niin on lämmintä ollut.

Sveitsiläinen muunnelma lenkkeilystä...

Tämä tyyppi oli kotona odottamassa lenkille pääsyä, mutta joutuikin furminaattorin hyökkäyksen kohteeksi.

Vielä sitä lähtee, vaikka voiton puolella jo olemmekin. Ljúfurilta lähtee vielä kauttaaltaan, mutta Limpulta lähinnä enää vain lautasilta.

Tämäkään ei säästynyt furminaattorilta ja kesti sen kuin mies. Toimituksen jälkeen herra vetäytyi yksiöönsä päikkäreille.

Jätettiin sitten Limppu lepäämään ja lähdettiin Ljúfurin kanssa lenkille. Kameraa ei tullut mukaan, joten eilinen kuva kimppalenkin jälkeen saa nyt kelvata. Olipa kiva kun oli edes tämä yksi päivä aikaa viettää pääst Pääsiäistä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti