lauantai 29. maaliskuuta 2014

Joitain ongelmanpoikasia ja jännäystä

Noah ei toimi. Se siis sananmukaisesti ei toimi, siinä on niin kuin joku vika. Se on rikki, epäkunnossa tai jotain. Eilen hakutreeneissä suoritti kaksi varsin mallikasta pistoa ja sitten ei suostunut lähtemään enää mihinkään. Kiepsahti vaan eteeni kyselemään apuja. Ei ole sen tapaista. Minä tosin sekoilin käskyissä ja sen piikkiin vähän homma menikin, varsinkin kun neljäs oli taas ihan ok.

Vaan sitten tänään. Esineruutua porukalla. Sama juttu taas. Ihan kuin ei olisi yhtään tajunnut mistä on kyse. Ja oli muutenkin tosi outo. Ei irronnut, vaikka kävelin sen kanssa ruutuun. Juoksi esineiden yli ja tuijotti vaan minua. Pissa- ja kakkahätä sillä oli, vaikka lähtiessä oltiinkin käyty metsässä. Tarpeensa toimitettuaan oli hiukan parempi, mutta yhtä kaikki, se ei toimi. Ja niin oudon rauhallinen se oli treenien jälkeen lenkilläkin, että piti ihan lenkki keskeyttää alkuunsa ja palata autolle. Se ei nyt taida todellakaan olla ihan kunnossa.




Toivottavasti ei mitään oikeasti ole vialla. Siis niin kuin vakavasti. Keskiviikkona oltiin aksahallilla ja siellä se ainakin oli ihan normaali. Tehtiin lähinnä rallytoko juttuja ja ihan vaan muutamia esteitä, sekä pitkä paikallamakuu. Kaikki sujui, tosin herra koiraskoira oli aika rutisevalla tuulella. Haastoi ihan röyhkeästi useampaankin otteeseen. Huonosti lämpättiin ja melkein yhtä huonosti jäähdyteltiin, mutten kokenut tarpeelliseksi paneutua enempää, kun ei paljon mitään tehtykään.

Ennen aksatreenejä käytiin pyöräillen koulun kentällä tottistelemassa ja vaikka vire ei paras ollutkaan, teki kumminkin hyvin ja mielellään. Ja hyvin juoksikin. Takaisin tullessa puolessa matkassa tosin hidasti tempoa selkeästi, mutten siihen suurempaa huomiota kiinnittänyt. Ajattelin, että väsähti. Vaikka nyt se kuulostaa kyllä oudolta, kun koululle on matkaa vain 1,5km ja Noksu nyt kumminkin on juossut 15km lenkkejäkin.

Toivottavasti koiraskoira on vain esimerkiksi jumissa jostain tai jotain yhtä yksinkertaista ja helposti hoidettavaa. Nyt saapi kumminkin olla ihan levossa lopun viikonloppua ja varmaan ylikin. Seuraillaan tilannetta ja mietitään alkuviikosta uudelleen. Hieroskelen sitä varmaan iltasella kumminkin ja back on track voisi olla myös ajattelimisen arvoinen juttu.




Tulevan harrastuskaverini kasvattajalta tuli sähköpostia eilen. Avautumisvaihe oli alkanut/alkamassa ja pentuja odoteltiin syntyväksi vuorokauden sisään. Vielä ei ole kuulunut mitään, mutta pian varmaan jo saan tietää. Pennut voivat siis olla jo syntyneet. Jännittävää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti